Nasi 30 gr bio
Nasi 30 gr bio

Nasi 30 gr bio

COMNASAA1
€2,68
(incl. btw)

Welke kruiden zitten in nasi kruiden?


De biologische nasi kruiden van Het Blauwe Huis bestaat uit: ui, paprika, prei, koriander, knoflook, komijn, selderij, gele mosterd, fenegriek, kurkuma, lavas, scherpe paprika en zwarte peper. De kruiden worden afzonderlijk van elkaar geteeld, geoogst en aan de lucht gedroogd. Daarna worden ze met zorg gemengd. We doen dit in deze volgorde, omdat op deze manier de smaken van de kruiden het meest puur blijven. En dat proef jij weer tijdens het eten. De nasi kruidenmix herken je aan de groen, geel en rode kleur en als je de verpakking opent komt de herkenbare geur van Indonesië je tegemoet.


Hoe gebruik je nasi kruiden?


Om een heerlijke pan nasi goreng te maken met de biologische nasi kruiden van Het Blauwe Huis zul je eerst de kruiden moeten wellen in kokend water. Ongeveer 5 minuten. Deze kooktechnisch zorgt ervoor de de smaken uit de kruiden optimaal naar boven komen. Daarna kun je het kruidenmengsel meebakken. Een zakje nasi kruiden van 20 gram is voldoende voor het op smaak brengen van een grote pan rijst en groente. Hiermee kun je dus de hele familie blij maken met een heerlijke maaltijd. Voeg eventueel extra sojasaus of een teentje knoflook toe voor extra smaak.


Nasi goreng zelf maken


Ga je nasi goreng zelf maken met de kruidenmix? Volg dan de volgende stappen. Het basisingrediënt van nasi is rijst. Kook dus eerst de gewenste hoeveelheid rijst. Daarna kun je verschillende ingrediënten toevoegen die je lekker vindt. Denk bijvoorbeeld aan kipfilet, kool, prei, wortel en ei. Je kunt eindeloos variëren met groenten, waardoor je iedere keer weer nieuwe smaken kunt ontdekken. Daarna kun je de gewelde nasi kruiden meebakken. Heb je de pan nasi klaar? Serveer het gerecht met lekkere toppings, zoals gebakken uitjes, satésaus, atjar en kroepoek.


De oorsprong van nasi kruiden


Zeg je nasi kruiden, dan zeg je Indonesië. En dat is niet zo gek, nasi kent zijn oorsprong daar en als je nasi letterlijk vertaalt betekent het ‘gekookte rijst’. Door de Nederlandse bezetting van Indonesië hebben we veel gerechten uit deze keuken overgenomen. Daardoor is nasi ook heel populair hier in Nederland. Tegenwoordig kun je over de hele wereld deze heerlijke maaltijd maken en eten.


Biologische nasi kruiden van Het Blauwe Huis


Bij Het Blauwe Huis telen, drogen en selecteren wij al sinds 1976 biologische en biodynamische kruiden, zo ook onze nasi kruiden. Met zorg malen en mengen we de kruiden zelf en verpakken we ons assortiment met de hand. In onze webshop en in Ruinerwold verkopen wij onder andere de nasi kruiden van 20 gram én de groot verpakking, de stazak.


93 stuks

 

Maak een heerlijke pan nasi goreng met de biologische nasi kruiden van het Blauwe Huis. Smaakvol én een heerlijke geur die je maaltijd verrijken. Deze kruidenmix bevat geen zout en is geschikt voor een grote pan lekkere nasi. Even wellen en daarna meebakken met de rijst en groente. Voeg eventueel sojasaus toe voor een extra smaaksensatie.


Verpakkingsgrootte
Consumentenverpakking
Ingrediënten
ui, paprika, prei, koriander, knoflook, komijn, SELDERIJ, gele MOSTERD, fenegriek, kurkuma, lavas, scherpe paprika, zwarte peper
8715487044479
4447

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...