De missie van Het Blauwe Huis is het aanbieden van krachtige en smaakvolle kruiden, afkomstig van de biodynamische en biologische landbouw. We selecteren de hoogste kwaliteit producten en werken zo duurzaam mogelijk. Onze eigen teelt vormt de bodem onder ons bedrijf.

We maken biologische kruiden voor een eerlijke prijs toegankelijk voor een breed publiek, en dragen actief bij aan (bio)diversiteit, gezonde voeding en een duurzamere wereld. We voelen ons verbonden met het bedrijf, met de mens, de natuur en de planeet. We zorgen voor elkaar, ontwikkelen ons, werken met plezier samen en inspireren onszelf en anderen.

‘Wij staan voor kruiden die het leven verrijken’

De kruidenteelt is voor ons een de manier om de wereld duurzamer en socialer te maken. Door onze biologische en biodynamische werkwijze geven we aan de aarde terug wat ze ons geeft. En met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling draagt Het Blauwe Huis bij aan de groei en bloei van werknemers. mattis, pulvinar dapibus leo.

Het-Blauwe-Huis
Het-Blauwe-Huis
Het-Blauwe-Huis

Economisch staan we voor fair trade. Eerlijke prijzen voor werknemers, leveranciers en consumenten, bínnen de mogelijkheden van de markt, zodat het systeem duurzaam en toekomstbestendig is. Idealisme én realisme dus: ‘our entrepreneurship is about changing the world.’ Met een gezond businessmodel, goede producten en de juiste prijzen, kan biologisch de standaard worden en zorgt de biologische keten voor de aarde.

‘Eerlijke prijzen voor werknemers, leveranciers en consumenten’

Als we als maatschappij goed voor de bodem zorgen, kan die generaties lang voor ons zorgen. Goede grond levert niet alleen gezonde voeding. Goede grond draagt bij aan het milieu: het kan hemelwater opvangen, het bodemleven verrijken en CO2 opslaan.

Het-Blauwe-Huis
Het-Blauwe-Huis
Het-Blauwe-Huis

Het Blauwe Huis is een plek van groei en ontwikkeling. Het team ontdekt nieuwe teeltwijzes en bijzondere kruiden. Zelfstandige individuen, met passie voor kruidenteelt, voor de aarde en voor mensen, vormen ons bedrijf.