Gezellige open dag / marktdag met een groot aanbod plant- en stekmateriaal, kruiden en diverse biologische en duurzame producten. Onze eigen kwekerij is open en er is natuurlijk een grote kraam met producten van Het Blauwe Huis zelf. Het erf is opengesteld, we zetten een informatieve wandelroute van 1,8 km over het hele erf uit en er zijn rondleidingen.

Voor tussen het winkelen en wandelen door kun je terecht op het horecaplein met live muziek. Het Blauwe Huis heeft o.a. verse kruidenthee, krentenwegge en drankjes. We zijn momenteel druk met de voorbereidingen, het volledige overzicht van het markt- en horeca aanbod volgt.

Voor kinderen is er een zandbak en een kleine knutselhoek.
Honden zijn welkom mits ze goed zijn aangelijnd.

Zondag 23 juni 2024 van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: De Weidenweg 29, Ruinerwold (parkeren op de parkeerplaats tussen De
Weidenweg 27 en 29). Graag bij binnenkomst melden bij de welkomstkraam, daar is
ook het dagprogramma te vinden.

Welkom!

Eerdere markten en open dagen

Voor consumenten, winkeliers, groothandels, toeristen en buren organiseert Het Blauwe Huis jaarlijks een open dag/ marktdag. Een traditionele gelegenheid, waarop we kruidenliefhebbers en -kenners bedanken voor hun keuze voor Het Blauwe Huis, of – voor de mensen die juist komen om ons te léren kennen – een kennismaking met onze werkwijze, visie en mooie producten.

In 2023 organiseerden we een zeer geslaagde open dag/ marktdag in juni. In totaal mochten we meer dan 3.000 bezoekers verwelkomen.

In 2022 organiseerden we twee marktdagen in juni en juli. In totaal mochten we meer dan 4.000 bezoekers verwelkomen.

‘Programma vol geuren en kleuren prikkelt de zintuigen’

De open dagen zijn voor het team van Het Blauwe Huis een jaarlijks hoogtepunt; we laten zien waar we vandaan komen, waar we nu staan en welke kant we op gaan. Samen met de consument die van onze producten geniet, willen we de wereld duurzaam, sociaal en biologisch maken.

Wij zijn overgegaan naar een nieuwe website. ** Bericht voor bestaande klanten**

Particuliere klanten, we vragen je om opnieuw in te loggen en je gegevens nogmaals in te vullen.

Zakelijke klanten, druk  op ‘wachtwoord vergeten’, maak een nieuw  wachtwoord aan om opnieuw te kunnen inloggen.  

Alvast hartelijk bedankt, Het Blauwe Huis team.